NOVEDADES





SOPAR MARIDADGE RESTAURANT DRUIDA

Dia: 18.07.2014 

Horari: 21:00h
Durada: Aprox. 3h
Local: Al restaurant Druida (Carrer Parlament, n.54) – al costat de l´Horchatería Sirvent. 
Reserves al teléfon: 93 441 28 34 (amb Daniela a la Vinoteca i Xarcutería L´Hereu), 618 810 315 (amb Antonio Infante del restaurant Druida) o via correu electrònic hereu30@gmail.com o nannysanjuan@hotmail.com (es confirmará reserva).

Preu: 33 Euros per persona (El preu inclou el tast dels 4 vins i el sopar maridadge).
P.S. Els cafés i les copes es cobrarán a part.
Aforament Limitat (27 plaçes)

De les mans del nostre distribuidor i gran professional Miguel Àngel Fernández, amb la colaboració de la sommelier Daniela Pescuma Sanjuán de L´Hereu Vinacoteca i Xarcutería, farem la presentació de 4 vins de Pricum Bodegas Margón, de la D.O. Tierra de León amb el maridadge de 4 plats dibuixats especialment per aquest dia, presentats pel renomat restaurant Druida.

Els protagonistes:

- PRICUM ROSADO 2012 – D.O. Tierra de León - 100% Prieto Picudo
Un vi rosat molt fresc, afruitat, intens...
Maridadge amb: Rotllets de pollastre confitat (Cuina Japonesa) i bombetes de foie.

- PRICUM ALBARÍN BARRICA 2012 – D.O. Tierra de León – 100% Albarín (Vinyes de 60 anys i 7 mesos de criança en roure francès)
Un blanc molt atractiu, tropical, amb notes de fruits secs, elegant...
Maridadge amb : Amanida de llagostins macerats

- PRICUM PRIETO PICUDO CRIANZA 2012 – D.O. Tierra de León – 100% Prieto Picudo (Vinyes entre 60 i 100 anys i 14 mesos de criança en roure francès)
Excepcional, mineral, balsàmic, potent, especiat...
Maridadge amb: Rodó de vedella amb espècies i fruits vermells.

- PRICUM ROSADO BARRICA – D.O. Tierra de León – 100% Prieto Picudo (Prod. Limitada, 7 mesos de criança en roure francès)
Licorós, llaminer, carnós, elegant…
Maridadge amb: 3 Textures de xocolata


Los usuarios de Salir.com han valorado Restaurante Druida como mejor cocina creativa y de autor en Sant Antoni.










   







¡Nos encanta ser cómplices de las cenas románticas!
Si quieres háblanos de sus gustos antes de reservar mesa y la sorprenderemos como se merece 
Un abrazo para todos.
Yo os lo dejo por aquí, esperando que acojáis la indirecta con mucho cariño.







Hola amigos, me siento con la necesidad de hacer un comedor solidario para las familias que no tienen para comer. Para ello necesitaría un local un día a la semana en Barcelona, zona mercado San Antoni, y voluntarios solidarios que quisieran ayudarme en esta labor.
Un fuerte abrazo a tod@s !!








Pluma Ibérica de bellota rellena de llenegas con salsa de ceps






Carrillera ibérica con cebolla confitada sobre emulsión de patata con aceite de trufa blanca y crujiente de arroz.




Tataki de Atún rojo sobre lecho de algas confitadas


Medallón de Rape braseado sobre reducción de gambas con crujiente de maíz y albahaca.




Pluma Ibérica de bellota rellena de setas de temporada sobre emulsión de patata con aceite de trufa blanca y manto de salsa ligera de anchoas.




Mouse de Piña colada con helado de coco.




Druida
Mejor cocina creativa y de autor en Sant Antoni
Recomendado en Salir.com - MAY 2013





A todos los que presentéis una impresión de esta pagina, obtendréis un 10 % de descuento en nuestro menú gastronómico y en la carta.
Ademas, Antonio Infante también os obsequiara con una de sus pócimas de hierbas mágicas.